آیا استفاده از کاندوم باعث نازایی می‌¬شود؟

By 0
2050
آیا استفاده از کاندوم باعث نازایی می‌¬شود؟

خیر
استفاده از کاندوم نه ­­تنها باعث نازایی و ناباروری نمی­شود بلکه تا ۳۰ درصد میزان ناباروری ناشی از عفونت­های مقاربتی را کاهش می­دهد.

کاندوم پوششی نازک عمدتاً از جنس لاتکس است. این ماده از زیر پوست درخت کائوچو تهیه می­شود.

 کاندوم لاتکس روش  بسیار موثر برای جلوگیری از انتقال عفونت­های مقاربتی به دستگاه تناسلی مردانه، واژینال، دهان و مقعد پیشگیری می­کند.

 همچنین کاندوم در پیشگیری از بیماری التهابی لگن، سرطان دهانه رحم و اختلال ناباروری تأثیرگذار است.

همچنین با استفاده از کاندوم میتوانیم از انتقال بیماری زگیل تناسلی و ایدز تا 99% جلوگیری کنید.

یکی از باورهای قدیمی مردم در خصوص استفاده از کاندوم این است که این وسیله تنها ابزاری برای جلوگیری از حاملگی در طول رابطه به حساب می آید،

در صورتی که کاندوم علاوه بر جلوگیری از بارداری نسبت به عدم ابتلا به بیماری های مقاربتی

علی الخصوص ویروس ایدز تاثیرگذاری بالایی دارد.

رابطه سالم و آینده روشن داشته باشیم

به یکدیگر سلامتی هدیه بدهیم.

 

رابطه هاي سالم داشته باشيد تا فرزنداني سالم و نسلي روشن داشته باشيم به نسلی سالم نیاز داریم

کاندوم

پوششی کشسان است که به عنوان یک مانع فیزیکی، از تماس مستقیم آلت تناسلی مرد با اندام شریک جنسی او و ورود اسپرم به دستگاه تناسلی زن، جلوگیری می‌کند. این وسیله برای پیش‌گیری از بارداری، جلوگیری از انتقال میکرو ارگانیسم‌های بیماری‌زا و انتقال بیماری‌های آمیزشی به کار می‌رود. سطح برخی کاندوم‌ها برای بالا بردن اطمینان در جلوگیری از بارداری، از مایع اسپرم‌کُش پوشیده شده‌است. این پوشش در زمان روابط جنسی وارد مقعد یا واژن شریک جنسی می‌شود. جنس این لایه از لاتکس است.

#تاریخچه کاندوم#

تاریخچه

قدیمی‌ترین اشاره به کاندوم مربوط به هزارسال قبل از میلاد مسیح است و اشاره به کاغذهایی ابریشمی دارند که روغن اندود شده‌اند. در تصاویر به جا مانده از تمدن مصری‌ها هم نوعی از حفاظ در نوک آلت مردان مشاهده شده‌است. نقاشی‌های روی غارها نیز با حدس و گمان به استفاده از کاندوم اشاره دارد. تاریخچه کاندوم در اروپا از قرن شانزدهم میلادی آغاز می‌شود. در سال ۱۵۴۰ که بیماری آمیزشی سفلیس همه گیر شده بود، پزشکی ایتالیایی به نام گابریل فالوپیو، کاشف لوله‌های رحم یا لوله‌های فالوپ، دربارهٔ سفلیس نوشت و استفاده از کیسه چندلایه پارچه‌ای خیسانده شده در محلولی از نمک یا گیاهان دارویی را برای مردان علاقه‌مند به آمیزش جنسی توصیه کرد. بعدها در دوره رنسانس ساخت کاندوم از روده و مثانه حیوانات متداول شد اما این کاندوم‌ها گران بودند و دسترسی به آن‌ها مشکل بود و در نتیجه اغلب هر کاندوم چندین بار استفاده می‌شد. هنگامی که چارلز گودیر در سال ۱۸۴۴ فرایند ولکانیزاسیون لاستیک یا افزودن گوگرد و سایر مواد شیمیایی به لاستیک را ابداع کرد و اعلام کرد که این فرایند آن را انعطاف‌پذیرتر می‌کند، ناخواسته باعث آغاز عصر کاملاً جدیدی در پیش‌گیری از بارداری و بیماری ها با ساخت کاندوم‌های لاستیکی شد. کاندوم‌های لاستیکی قابلیت کش‌آمدن داشتند و مانند کاندوم‌های روده گوسفند به سادگی پاره نمی‌شدند. با این حال کاندوم‌های لاستیکی هنوز بسیار ضخیم بودند، و مشکل استفاده چندباره به جای خود باقی بود. اختراع لاتکس در دهه ۱۹۲۰ تحول جدیدی در استفاده از کاندوم را به وجود آورد. کاندوم‌های لاتکس مستحکم‌تر و نازک‌تر از کاندوم‌های لاستیکی بودند و تاریخ انقضای ۵ ساله (در مقایسه با سه ماه برای کاندوم لاستیکی) داشتند و مهمتر این که با توجه به ارزان بودن‌شان یک‌بارمصرف بودند. استفاده از کاندوم با به بازار آمدن قرص‌های پیش‌گیری از بارداری در دهه ۱۹۶۰ کاهش یافت، اما در دهه ۱۹۸۰ با ظهور بیماری ایدز دوباره فروش کاندوم بالا رفت

  •  

نچه فرد را در معرض خطر ابتلا به ایدز قرار می دهد، رفتارهای پرخطر است؛ می توانیم بدون ترس در کنار افراد مبتلا زندگی کنیم)

(حامی سلامت همدیگر باشیم)

54321
(0 votes. Average 0 of 5)